Przeciwutleniające i proutleniające własności wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości

Anna Gliszczyńska Świgło
Przeciwutleniające i proutleniające własności wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Celem pracy była ocena przeciwutleniających i proutleniających właściwości składników żywności i suplementów diety. Te mało znane zagadnienia są bardzo istotne zarówno w aspekcie teoretycznym, jak i praktycznym. Nieznany jest zwłaszcza wpływ wzajemnego oddziaływania przeciwutleniającego i proutleniającego składników żywności w różnych warunkach pH środowiska. Autorka podjęła się wyjaśnienia tych trudnych zagadnień oddziaływań flawonoidów, witamin i innych substancji zawartych w żywności.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-83-7417-505-0, 9788374175050

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Przeciwutleniające i proutleniające własności wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Przeciwutleniające i proutleniające własności wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl