Ziemniak należy do głównych warzyw uprawianych przez ludzi.
Każda z kuchni regionalnych wykorzystuje inną jego odmianę, stąd jest on jednym z najwszechstronniejszych produktów żywnościowych.
Zamieszczony zbiór 120 przepisów umożliwia przyrządzenie wspaniałych dań. Wszystkie opisy, opracowane krok po kroku, pomogą zwłaszcza mało wprawnym kucharzom w przygotowaniu danej potrawy. Profesjonalne rady i wskazówki oraz dołączone kolorowe zdjęcia ułatwią gotowanie.
Każda z kuchni regionalnych wykorzystuje inną jego odmianę, stąd jest on jednym z najwszechstronniejszych produktów żywnościowych.
Zamieszczony zbiór 120 przepisów umożliwia przyrządzenie wspaniałych dań. Wszystkie opisy, opracowane krok po kroku, pomogą zwłaszcza mało wprawnym kucharzom w przygotowaniu danej potrawy. Profesjonalne rady i wskazówki oraz dołączone kolorowe zdjęcia ułatwią gotowanie.