Physiocochemical Aspects of Food Engineering and Processing

S. Devahastin
Physiocochemical Aspects of Food Engineering and Processing
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Physical and chemical interactions between various constituents resulting from processing operations often lead to physical, sensory, and nutritional changes in foods. Combining important information on processing and food quality, Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing describes the effects of various processing technologies on quality changes of different major foods in an integrative manner.Examines how processing and engineering operations affect physicochemical properties of food
Looks at a number of processes including encapsulation, extrusion, frying, and high pressure processing
Describes what happens to foods such as seafood, meat, and pet food as a result of various processes
Discusses novel processes such as microwave-assisted thermal processing and pulsed electric field processing
Includes an extensive bibliography
Data wydania: 2010
ISBN: 978-1-4200-8241-8, 9781420082418
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Physiocochemical Aspects of Food Engineering and Processing nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Physiocochemical Aspects of Food Engineering and Processing. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl