Papryka. Przepisy na pyszne potrawy

Hanna Szymanderska
Papryka. Przepisy na pyszne potrawy
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Papryka jest jednym z warzyw o najwyższych wartościach odżywczych, zawiera najwięcej witaminy C, której nie traci podczas obróbki termicznej. Wzmacnia siły obronne organizmu, zawiera kwas foliowy niezbędny do wzrostu komórek, błonnik regulujący trawienie, potas ? ważny w przemianie materii. Chroni też serce i układ krążenia. Stąd jej uprzywilejowane miejsce w wielu kuchniach świata. W książce znajduje się ponad 180 przepisów na najróżniejsze dania z udziałem papryki. Potrawy smaczne, kolorowe i nieskomplikowane.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-83-7404-503-2, 9788374045032
Wydawnictwo: Bauer

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Papryka. Przepisy na pyszne potrawy aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Papryka. Przepisy na pyszne potrawy. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl