NEW FLAVOURS OF THE JEWISH TABLE

Phillips Denise
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Food has always played a crucial role in Jewish culture, with numerouscelebratory feast days marking important occasions throughout the year. Inher mouthwatering new collection of recipes, Denise Phillips shows howkosher cooking is not just for Jews, but has been a strong but unseenculinary influence all over the world. Inspired by the cuisine of SephardiJews from the Mediterranean and Middle East to the Ashkenzai Jews of coolerEastern European climes, these recipes draw on the variety of flavours thatcomprise the global nature of Jewish food. With an evocative introductionto every recipe, Denise takes us from appealing appetisers such as BabaGanoush, through Chicken, date and raisin tagine, Moroccan sweet potatostew and Stuffed Aubergine with cous cous to delectable desserts likeChocolate macaroon cake and Dutch apple pie.Informed by Denise's skills asa cookery teacher, this charming book provides easy-to-cook and elegantlysimple dishes that will entice everyone - from Jews who follow a strictKosher diet, to anyone wanting tasty and healthy food.
ISBN: 978-0-09-192535-2, 9780091925352
Język: angielski
Wydawnictwo: Ebury Press

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę NEW FLAVOURS OF THE JEWISH TABLE? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka NEW FLAVOURS OF THE JEWISH TABLE. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl