Mycotoxins in Foodstuff

M. Weidenborner
Mycotoxins in Foodstuff
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

A mycotoxin is a toxin produced by a fungus under special conditions of moisture and temperature. These fungi are aerobic and microscopic and, moreover, may colonize many kinds of food from the field to the table. Mycotoxins are not only a spoilage issue for food, but in high doses can be a serious health threat for humans. It's imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins. The present book gives an indepth overview of by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination. In addition, the book shows whether food is predisposed for mycotoxin contamination.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-0-387-73688-4, 9780387736884
Język: angielski
Wydawnictwo: Springer

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Mycotoxins in Foodstuff nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Mycotoxins in Foodstuff. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl