Mushrooms as Functional Foods

P. Cheung
Mushrooms as Functional Foods
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

This book provides a comprehensive review of the recent literature on edible and medicinal mushrooms. The book integrates the recent research conducted on the biological and chemical aspects of mushrooms when being utilized as a functional food. Topics that are covered in this book range from the agricultural production of mushrooms to the use of molecular biological techniques like functional genomics; from nutritional values of newly cultivated mushroom species to the multi-functional effects of the unconventional form of mushroom (sclerotium); from the mechanistic actions of the physiological benefits and pharmacological properties of bioactive components in mushrooms to the regulations of their uses as functional foods and dietary supplements in different parts of the world. A full-color insert provides photographs of mushroom species to aid in identification and classification.Â
Data wydania: 2008
ISBN: 978-0-470-05406-2, 9780470054062
Język: angielski
Wydawnictwo: Wiley&Sons

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Mushrooms as Functional Foods aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Mushrooms as Functional Foods. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl