Modern Techniques for Food Authentication

D. Sun
Modern Techniques for Food Authentication
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

With the increasing awareness of food safety and quality, consumers continuously demand the reassurance of origin and content of their foods. Furthermore, manufacturers must be able to confirm the authenticity of components of their products in order to comply with government legislation. Protection of the rights of consumers, genuine food processors, and prevention of fraudulent or deceptive practices and the adulteration of food is an important challenge facing the food industry. Rapid scientific and technological advances in the determination of food authenticity have taken place in recent years and "Modern Techniques for Food Authentication" focuses on many of those novel techniques.Including coverage of various spectroscopic technologies, methods based on isotopic analysis and chromatography, DNA, enzymatic analysis, electrophoresis and thermal methods, this book provides a valuable, international resource on the latest developments in food authentication. It offers a comprehensive overview of authentication techniques and technology.Written by an international group of academic and professional peers, this book provides an excellent complement to more general books on food safety.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-0-12-374085-4, 9780123740854
Język: angielski
Wydawnictwo: Academic Press

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Modern Techniques for Food Authentication aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Modern Techniques for Food Authentication. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl