Krynia Grudzińska to artystka w kuchni. Łączy tradycję z eksperymentem. Jest odważna i otwarta na nowości. Jej liczna rodzina to prawie sami wegetarianie. Na jedenaście osób, które zwykle zbierają się przy stole jedynie trzy jedzą mięso. Dlatego pani Krynia ciągle wymyśla nowe, wege potrawy.
Często zaskakuje gości sposobem podania potraw i ciekawym przybraniem stołu. Nawet najbardziej tradycyjne potrawy w Jej wykonaniu smakują wyśmienicie i wzbudzają zachwyt swym wyglądem!
Wśród wegetarian panuje zróżnicowanie dietetyczne. Dlatego, by ułatwić korzystanie z książki, Autorka umieszcza oznaczenia przepisów wegańskich, lakto-wegetariańskich i lakto-owo-wegetariańskich. Rozszerzona wersja tej książki w formacie .pdf - już w sprzedaży!
Często zaskakuje gości sposobem podania potraw i ciekawym przybraniem stołu. Nawet najbardziej tradycyjne potrawy w Jej wykonaniu smakują wyśmienicie i wzbudzają zachwyt swym wyglądem!
Wśród wegetarian panuje zróżnicowanie dietetyczne. Dlatego, by ułatwić korzystanie z książki, Autorka umieszcza oznaczenia przepisów wegańskich, lakto-wegetariańskich i lakto-owo-wegetariańskich. Rozszerzona wersja tej książki w formacie .pdf - już w sprzedaży!