Czas wyruszyć w niezwykłą podróż w poszukiwaniu niepowtarzalnych japońskich smaków i aromatów. Od miski ciepłej zupy miso, przez sushi, makarony aż do klasycznych dań, jak tempura, teppanyaki czy kurczak teriyaki – tak książka będzie w naszej wędrówce najlepszym przewodnikiem.
„Kuchnia japońska” zawiera receptury na różne okazje i o różnym stopniu trudności. Obejmuje japońskie potrawy i techniki kulinarne, ale również nowe rozwiązania i współczesne podejście do tradycyjnych przepisów.
W książce znajdziemy opisy technik kulinarnych, fotografie poszczególnych etapów przyrządzania posiłków, a także urocze fotografie gotowych dań ukazujących piękno japońskiej kuchni.
„Kuchnia japońska” zawiera receptury na różne okazje i o różnym stopniu trudności. Obejmuje japońskie potrawy i techniki kulinarne, ale również nowe rozwiązania i współczesne podejście do tradycyjnych przepisów.
W książce znajdziemy opisy technik kulinarnych, fotografie poszczególnych etapów przyrządzania posiłków, a także urocze fotografie gotowych dań ukazujących piękno japońskiej kuchni.