Bogaty zbiór łatwych do przygotowania potraw kuchni chińskiej.
Ta fascynująca książka kucharska zawiera 120 przepisów na typowe i wyszukane chińskie potrawy.
W poszczególnych rozdziałach znajdują się przepisy na zupy i przystawki, dania główne, warzywne, dania z ryżu i makaronu, a także desery.
Przepisy są łatwe do wykonania, a świeże składniki gwarantują nadzwyczajny smak i atrakcyjny wygląd potraw. Ta pięknie wydana książka jest wszechstronnym wprowadzeniem w świat kuchni chińskiej.
Ta fascynująca książka kucharska zawiera 120 przepisów na typowe i wyszukane chińskie potrawy.
W poszczególnych rozdziałach znajdują się przepisy na zupy i przystawki, dania główne, warzywne, dania z ryżu i makaronu, a także desery.
Przepisy są łatwe do wykonania, a świeże składniki gwarantują nadzwyczajny smak i atrakcyjny wygląd potraw. Ta pięknie wydana książka jest wszechstronnym wprowadzeniem w świat kuchni chińskiej.