Jak to się je. Savoir-vivre przy stole

Tadeusz Rojek
Jak to się je. Savoir-vivre przy stole
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Autor w książce odpowiada na pytania:- Czy do wszystkich potraw używa się sztućców?-Czy niczego nie jada się palcami?-Czy wypada nie używać pałeczek w chińskiej restauracji?-Z której strony siedzącej przy stole osoby nalewa się alkohol, a z której podaje się półmiski?-Kiedy wolno dolać wina do kieliszka?-Jaki trunek do czego pasuje ?-Kiedy wznosić toasty?-Kto pierwszy wstaje od stołu?
Data wydania: 1999
ISBN: 978-83-05-13102-5, 9788305131025
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
Mamy 1 inne wydanie tej książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Jak to się je. Savoir-vivre przy stole? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Jak to się je. Savoir-vivre przy stole. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl