Industrial Chocolate Manufacture and Use

Stephen Beckett
Industrial Chocolate Manufacture and Use
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Since the third edition of this standard work in 1999, there has been a significant increase in the amount of chocolate manufactured worldwide. The fourth edition of Industrial Chocolate Manufacture and Use provides up-to-date coverage of all major aspects of chocolate manufacture and use, from the growing of cocoa beans to the packaging and marketing of the end product. Retaining the important and well-received key features of the previous edition, the fourth edition also contains completely new chapters covering chocolate crumb, cold forming technologies, intellectual property, and nutrition. Furthermore, taking account of significant changes and trends within the chocolate industry, much new information is incorporated, particularly within such chapters as those covering the chemistry of flavor development, chocolate flow properties, chocolate packaging, and chocolate marketing. This fully revised and expanded new edition is an essential purchase for all those involved in the manufacture and use of chocolate.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-1-4051-3949-6, 9781405139496
Język: angielski
Wydawnictwo: Blackwell Science

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Industrial Chocolate Manufacture and Use nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Industrial Chocolate Manufacture and Use. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl