Handbook of Meat Processing

F. Toldra
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

This handbook comprehensively presents the current status of the manufacturing of the most important meat products. Editor and renowned meat expert Fidel Toldr and quality assurance. This book is an invaluable resource for all meat scientists, meat processors, R&D professionals and product developers.Unparalleled international expertise of editor and contributing authorsAddresses the state of the art of manufacturing the most important meat productsSpecial focus on approaches to control the safety and quality of processed meatsExtensive coverage of production technologies, sanitation, packaging and sensory evaluation
Data wydania: 2010
ISBN: 978-0-8138-2182-5, 9780813821825
Język: angielski
Wydawnictwo: Blackwell Science

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Handbook of Meat Processing nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Handbook of Meat Processing. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl