Genetic Diversity of Cacao & Its Utilization

Basil G.D. Bartley
Genetic Diversity of Cacao & Its Utilization
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

An understanding of genetic resources is an essential prerequisite for any breeding program. The cacao (Theobroma cacao) plant has a rich genetic diversity that exists at two levels: that of the primitive populations in the area of original distribution of the species, and that of the derived cultivated populations. This book provides a comprehensive review of our current knowledge of this subject. Starting with the foundations of genetic diversity in the Amazonian and Caribbean regions, it describes how this has developed in cultivated populations, first in South America and around the Caribbean, and then beyond the Americas. It then describes the relationships between populations and how the genetic resources can be utilized to produce new cultivars. The book is written by an acknowledged world expert with 50 years of experience in the subject, and should provide a unique knowledge base upon which further work can be based. It will interest workers in plan genetics and breeding, botany, and the cocoa and chocolate industry.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-0-85199-619-6, 9780851996196
Język: angielski
Wydawnictwo: CAB International

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Genetic Diversity of Cacao & Its Utilization? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Genetic Diversity of Cacao & Its Utilization. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl