Fundamentals of Food Process Engineering

A. Toledo
Fundamentals of Food Process Engineering
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Written for the upper level undergraduate, this updated book is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. This edition features the addition of sections on freezing, pumps, the use of chemical reaction kinetic date for thermal process optimization, and vacuum belt drying. New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness. Other sections have been expanded.
Data wydania: 2006-11-02
ISBN: 978-0-387-29019-5, 9780387290195
Język: angielski
Wydawnictwo: Springer
Stron: 570

Autor

Romeo T. Toledo Romeo T. Toledo is a Professor and the Director of the Food Processing Research and Development Laboratory at the University of Georgia – Athens’ Department of Food Science and Technology.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Fundamentals of Food Process Engineering? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Fundamentals of Food Process Engineering. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl