Flavour Science Recent Advances & Trends

B. Wender
Flavour Science Recent Advances & Trends
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The flavor of a food is often the most desirable quality characteristic for the consumer, yet the understanding of flavour is a fascinatingly complicated subject, which calls for interdisciplinary research efforts. This latest volume presents the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium and describes the most recent and original research advances related to the flavour of foods and beverages with contributions of experts from 25 countries world-wide. It efficiently summarises the current front line research within food flavor. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology. The dynamic effects of manipulation of food in the mouth during consumption influencing the release of flavour compounds is discussed in detail.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-0-444-52742-4, 9780444527424
Język: angielski
Wydawnictwo: Elsevier Science Publishers

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Flavour Science Recent Advances & Trends nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Flavour Science Recent Advances & Trends. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl