Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients

George Burdock
Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Completely updated and revisedMost current regulatory informationMore than 100 newly designated GRAS substancesIncludes many non-FEMA GRAS substancesExpanded information on aroma and taste thresholdsExtensive sensory and organoleptic informationSpecifications from sources including the Food Chemicals CodexInformation on the permitted uses of the ingredient, including its use in drugs Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients, Fifth Edition is the world's most comprehensive reference to flavor ingredients. A favorite among flavor professionals for more than 30 years, it provides easy access to an abundance of information on ingredients, regulatory issues, specifications, and more.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-0-8493-3034-6, 9780849330346
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl