Książka kucharska zawiera około 100 ciekawych przepisów kulinarnych z fasoli Piękny Jaś. Przepisy proste, tanie i dietetyczne. Fasola z Doliny Dunajca, to kompendium wiedzy o fasoli zwanej popularnie „Piękny Jaś”. Można się z tej książki dowiedzieć nie tylko jak uprawiać fasolę, kiedy ją zbierać i jak przechowywać, ale przede wszystkim, co z niej przyrządzić. A trzeba powiedzieć, że z fasoli „Piękny Jaś” można przyrządzić potrawy, o jakich się nam nawet nie śniło. Wspomnę tu tylko o pierogach z fasolą, torcie z fasoli, czy wreszcie o kiełbasie z fasoli! W książce tej znajdziecie Państwo w sumie około 100 ciekawych, niekiedy wręcz egzotycznych przepisów na danie z fasoli „Piękny Jaś”. Dodam tylko, że wszystkie użyte składniki są ogólnie dostępne, więc nie powinno być większych problemów z pichceniem. Życząc smacznego, zachęcam do kupna tej ciekawej pozycji.