Najlepsze przepisy dań z woka łatwe do zrealizowania.
Gotowanie potraw w woku, podobnie jak szybkie smażenie na mocno rozgrzanym tłuszczu, to podstawowe sposoby przyrządzania potraw w kuchni Dalekiego Wschodu. Decyduje on o wyjątkowym charakterze orientalnych dań - są smaczne i zdrowe, a ich przygotowanie nie zabiera dużo czasu, a jednocześnie niezwykle łatwo je dostosować do indywidualnych potrzeb.
Niniejsza książka kucharska zawiera 120 przepisów z całego Dalekiego Wschodu, przystosowanych do warunków kuchni europejskiej.
Gotowanie potraw w woku, podobnie jak szybkie smażenie na mocno rozgrzanym tłuszczu, to podstawowe sposoby przyrządzania potraw w kuchni Dalekiego Wschodu. Decyduje on o wyjątkowym charakterze orientalnych dań - są smaczne i zdrowe, a ich przygotowanie nie zabiera dużo czasu, a jednocześnie niezwykle łatwo je dostosować do indywidualnych potrzeb.
Niniejsza książka kucharska zawiera 120 przepisów z całego Dalekiego Wschodu, przystosowanych do warunków kuchni europejskiej.