Chemical and Biological Properties of Food Allergens

L. Jedrychowski
Chemical and Biological Properties of Food Allergens
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The problem of food allergies is becoming a significant epidemiological, sociological, and economic issue. Addressing chemical, analytical, and medical aspects, "Chemical and Biological Properties of Food Allergens" explains the basic mechanisms of allergenic reactions in humans, the molecular background of these mechanisms, and the problems of food tolerance and intolerance. Evaluating the current research literature in a concise and user-friendly format, this book characterizes basic groups of food allergens as well as commonly occurring allergens and describes various technological and biotechnological methods of lowering the immunoreactive and allergenic properties of foods.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-1-4200-5855-0, 9781420058550
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Chemical and Biological Properties of Food Allergens nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Chemical and Biological Properties of Food Allergens. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl