Bon Appetit Restaurant Design

M. Willems
Bon Appetit Restaurant Design
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

What's the recipe for designing a successful restaurant, one that whets the visitor's appetite? "Bon Appetit: Restaurant Design" reveals the secret with an exclusive look at restaurant interiors. Taking thirty-five late-breaking projects as examples, it presents restaurants from around the world, from the creative workshops of world-famous and influential design firms like Karim Rashid, Marcel Wanders, Stepahn Zwicky, and Hawkin/Brown, but also from newcomers like Jason Caroline Design. A provocative mix of fast food excess (McDonald's, Mailand) and gourmet minimalism (Nuba, Barcelona), with something to satisfy every mood and taste, this book is the key ingredient in the recipe for a successful restaurant design. Every project is presented with high-quality photographs and background information from well-known authors in the field like Anneke Bokern and Masaaki Takahashi. Whets the appetite!
Data wydania: 2007
ISBN: 978-3-7643-7770-0, 9783764377700
Język: niemiecki
Wydawnictwo: Birkhauser

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Bon Appetit Restaurant Design? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Bon Appetit Restaurant Design. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl