Anna Wrońska
Zostań fanem autorki:

Anna Wrońska

Autorka
6 /10
1 ocena z 1 książki,
przez 1 kanapowicza
Redaktor naczelna magazynu "Kuchnia". Od lat pisze o gotowaniu, historii kuchni, obyczajach. Także o winie. Lubi Paryż i małe niemieckie miasteczka w Nadrenii, kocha Dolomity, gdzie zimą można ją spotkać na nartach oraz Pojezierze Brodnickie - tam latem pływa na kajaku. Wino pije codziennie. Na chandrę szampana, bo działa optymistycznie.

Książki

Domowy chleb, bułki i bułeczki
Domowy chleb, bułki i bułeczki
Anna Wrońska
6/10

Znajdziecie tu 99 przepisów wybranych i opracowanych przez Annę Wrońską, redaktorkę naczelną magazynu "Kuchnia". Nauczycie się, jak wyhodować zakwas na chleb i jak na tym zakwasie piec. Są także - d...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl