mgr inż. Karolina Chęś - dietetyk kliniczny, fitoterapeuta, wykładowca akademicki, specjalista przyjazny insulinoopornym. Prowadzi pacjentów z insulinoopornością, cukrzycą, zespołem metabolicznym (nadwaga, otyłość), lipoedemą, chorobami autoimmunologicznymi, chorobami układu pokarmowego, dzieci i młodzież z nadwagą i otyłością oraz z niedożywieniem i wybiórczością pokarmową, alergiami. Współautorka przewodnika Zdrowe jelita, zdrowe dziecko. Prelegentka na konferencjach naukowych, Autorka artykułów, szkoleń i warsztatów. Pokazuje, że dieta to styl życia i że dobrze zbilansowany talerz, dopasowana aktywność fizyczna, uregulowanie rytmów dobowych oraz umiejętność odreagowania stresów są kluczowe do poprawy zdrowia, nastroju i wydolności organizmu a celem dietoterapii jest wypracowanie najbardziej optymalnych, dopasowanych rozwiązań, które pacjent będzie w stanie zastosować w praktyce.