Książki

Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw
Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw
Joanna Duda

W związku z niskim stopniem umiędzynarodowienia polskich mikro- i małych przedsiębiorstw, celem książki jest identyfikacja barier internacjonalizacji oraz aktualnie stosowanych strategii i modeli umię...

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 1
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 1
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki n...

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczegó...

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia us...

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wy...

Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywi...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl