Towaroznawstwo żywności przetworzonej

Bożena Waszkiewicz Robak, Franciszek Świderski
Towaroznawstwo żywności przetworzonej
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

"Niniejszy podręcznik przeznaczony jest dla studentów uczelni przyrodniczych realizujących przedmiot "towaroznawstwo produktów spożywczych". Podręcznik może być w szerokim zakresie wykorzystywany również przez studentów uczelni ekonomicznych, uczniów średnich szkół gastronomicznych i przemysłu spożywczego oraz kadrę inżyniersko-techniczną zakładów przetwórstwa spożywczego, pragnących poszerzyć swoją wiedzę z zakresu prawa żywnościowego Unii Europejskiej, a także z zakresu charakterystyki i oceny jakościowej najważniejszych grup produktów spożywczych, dokonywanej na podstawie aktualnie obowiązujących dokumentów aktualizacyjnych."
Data wydania: 2010
ISBN: 978-83-7583-210-5, 9788375832105

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Towaroznawstwo żywności przetworzonej nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Towaroznawstwo żywności przetworzonej. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl