Structure of Dairy Products

M. Auty
Structure of Dairy Products
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The last 30 years has seen great interest in the microstructure of dairy products, and during the same period different techniques have been developed to visualise clearly the properties of these products. Structure of Dairy Products, a new volume in the Society of Dairy Technology's Book Series, published by Blackwell Publishing, covers all major aspects of the structure of dairy products, including details of the use of techniques such as scanning electron microscopy and transmission electron microscopy. How information on the structure of dairy products is used in quality appraisal, in food product development and in trouble-shooting during manufacturing is also discussed in detail. The editor of Structure of Dairy Products, Dr Adnan Tamime, well known for his work in dairy science and technology has drawn together an up-to-date, comprehensive and most useful book with chapters contributed by many internationally known specialists in the subject. Structure of Dairy Products is an essential purchase for dairy scientists and technologists worldwide.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-1-4051-2975-6, 9781405129756
Język: angielski
Wydawnictwo: Blackwell Science

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Structure of Dairy Products aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Structure of Dairy Products. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl