300 pysznych sałatek z sezonowych warzyw i owoców! Kolorowe "bomby witaminowe", atrakcyjne przekąski, wyśmienite przystawki i dietetyczne posiłki - na ciepło lub na zimno. Dla pracusiów i leniwych, kulinarnych mistrzów i antytalentów. Na każdą okazję, wegetariańskie, mięsne, z rybami, owocami morza, ryżem oraz odpowiednim sosem, który wieńczy dzieło i wydobywa nowe smaki. Wiosną Małgorzata Caprari zaprasza na rzodkiewki po sandomiersku, sałatę ambasadora, kolorową Agatę, a także... wesołego ufoludka z rzeżuchą. Latem przyjdzie pora na... pora, na przykład po radomsku, sałatkę ateńską i znakomite jabłka po szatańsku. Ta książka jest jak ekscytująca wycieczka! Poznamy kuchnię Warszawy, Sopotu, Lublina, Sandomierza... Amatorom dalszych podróży
polecamy pomysły greckie, włoskie, indyjskie, szwajcarskie... Zdrowo, niedrogo, lekkostrawnie przez cały rok - co Ty na to?
polecamy pomysły greckie, włoskie, indyjskie, szwajcarskie... Zdrowo, niedrogo, lekkostrawnie przez cały rok - co Ty na to?