Processing Effects on Safety and Quality of Foods

E. Ortega-Rivas
Processing Effects on Safety and Quality of Foods
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

With an international team of more than 35 renowned contributors, this book presents evaluation techniques that yield reliable estimations of microbiological, physicochemical, nutritive, and sensory characteristics. Each chapter discusses the processing effects of relevant technologies and includes the basics of microbial kinetics, sensory evaluation, and the perception of food quality.# Describes processing effects as a function of unit operations in the food industry
# Addresses the entire food processing plant, including food modeling, optimization, and design
# Introduces the basics of microbial kinetics, sensory evaluation, and the perception of food quality
Data wydania: 2009
ISBN: 978-1-4200-6112-3, 9781420061123
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Processing Effects on Safety and Quality of Foods? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Processing Effects on Safety and Quality of Foods. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl