Książka ta powinna zainteresować zarówno zwolenników i sympatyków kuchni wegetariańskiej, jak i wegan. Głównym zamierzeniem autora jest obalenie mitu, iż dania jarskie są pozbawione smaku, koloru i zapychają żołądek.
Książka zawiera fascynujący zbiór 120 przepisów pobudzających wyobraźnię, które pokazują, jak różnorodna, pełna smaków i zdrowa może być dieta jarska.
Każdy z tych przepisów został opracowany w sposób łatwy i przejrzysty. W każdym wykorzystuje się świeże składniki do tworzenia potraw cieszących zmysły smaku i wzroku.
Pięknie przygotowana pod względem graficznym "Kuchnia wegetariańska" stanowi skarbnicę pomysłów na pobudzające apetyt dania, praktycznych porad dotyczących przygotowywania tych smakowitych potraw.
Książka zawiera fascynujący zbiór 120 przepisów pobudzających wyobraźnię, które pokazują, jak różnorodna, pełna smaków i zdrowa może być dieta jarska.
Każdy z tych przepisów został opracowany w sposób łatwy i przejrzysty. W każdym wykorzystuje się świeże składniki do tworzenia potraw cieszących zmysły smaku i wzroku.
Pięknie przygotowana pod względem graficznym "Kuchnia wegetariańska" stanowi skarbnicę pomysłów na pobudzające apetyt dania, praktycznych porad dotyczących przygotowywania tych smakowitych potraw.