Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Claudia Daiber
Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania. - 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia; - lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym; - wiele praktycznych rad; - ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów. Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać. Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.
ISBN: 978-83-7175-536-1, 9788371755361
Wydawnictwo: DELTA Agencja Wydawnicza

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl