Gourmet Bistros and Restaurants of Paris

Rival Pierre
Gourmet Bistros and Restaurants of Paris
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Paris claims to have invented the restaurant with the opening of Beauvilliers in 1784, and here are over 100 dining places that keep the city at the crossroads of culinary tradition and innovation. Rival indulges the reader with a discerning selection of splendid historic restaurants, notorious brasseries, down-to-earth bistros, and contemporary hot spots. Each is described in delectable detail. From the glittering decadence of Michelin 3-star chef Guy Martin's Le Grand Vefour, to Jacques Garcia's trendy Hotel Costes, and from Philippe Starck's Bacarrat wonderland to the student haven at Polidor, the restaurants presented here are tried and true; they define the delights of dining a la francaise.An indispensable black book provides the reader with contact information for the featured restaurants as well as other exceptional eateries in the food capital of the world. Rival covers all the notable addresses in a volume that serves as both a practical reference as well as an exquisite visual feast for the armchair traveler.
ISBN: 978-2-08-030508-4, 9782080305084
Wydawnictwo: GF Flammarion

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Gourmet Bistros and Restaurants of Paris aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Gourmet Bistros and Restaurants of Paris. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl