Fotografia smaku czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych

Zofia Nasierowska
Fotografia smaku czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Fotografia Smaku, została uznana przez Gourmand World Book Awards, za najlepszą książkę kulinarną, jaka ukazała się Polsce w 2003 roku, w kategorii Best Easy Recipes Book, oraz Best Photography CookBook. Tym samym książka została nominowana do uzyskania tytułu najlepszej książki kulinarnej na świecie.W uzupełnieniu informacji pragniemy dodać, że konkurs książek kulinarnych, organizowany w ramach Gourmand World Book Awards, jest jedynym w swoim rodzaju, międzynarodowym wydarzeniem dla wydawców książek z przepisami kulinarnymi. Wyróżnienia i tytuły są odpowiednikiem filmowych .
ISBN: 978-83-7337-245-0, 9788373372450
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Fotografia smaku czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Fotografia smaku czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl