Food Technology & Quality Evoluation

R. Dris
Food Technology & Quality Evoluation
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Forty-three papers were drawn from a workshop on Food Quality Science and Technology held in the Horticultural Research Institute (Lithuania) in June of 2001. The focus is on the preservation of fruits and vegetables, but other plant products (such as medicinal) are covered as well. Broad topics include computer-based control systems, assessment of harvest and postharvest conditions on processing qualities, biochemistry of fruit softening, the influence of storage conditions, quality evaluations, and other applications. Each chapter looks at a technology or technique related to specific plants.
Data wydania: 2003
ISBN: 978-1-57808-235-3, 9781578082353
Język: angielski
Wydawnictwo: Science Publishers Incorporated

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Food Technology & Quality Evoluation? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Food Technology & Quality Evoluation. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl