Dziczyzna jako źródło żywności

Barbara Dzierżyńska-Cybulko, Bogusław Fruziński
Dziczyzna jako źródło żywności
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce Tusza i jej skład histochemiczny Dzikie ptactwo z hodowli fermowej Terminologia łowiecka
Data wydania: 1997
ISBN: 978-83-09-01686-1, 9788309016861
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Stron: 195

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Dziczyzna jako źródło żywności nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Dziczyzna jako źródło żywności. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl