Advances in Food Biochemistry

F. Yildiz
Advances in Food Biochemistry
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Understanding the biochemistry of food is basic to all other research and development in the fields of food science, technology, and nutrition, and the past decade has seen accelerated progress in these areas. Advances in Food Biochemistry provides a unified exploration of foods from a biochemical perspective. Featuring illustrations to elucidate molecular concepts throughout the text, this volume examines a range of issues on the food spectrum, including:# water and its relation to food# the glycobiology of food components# enzymes# plant, animal, and human hormones# functional foods, herbs, and dietary supplements# flavor compounds in foods# organic acids# interactions between the environment with food components# biological and lipid oxidation in foods# food safety# nutrition and the genetic makeup of individual food components
Data wydania: 2010
ISBN: 978-0-8493-7499-9, 9780849374999
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Advances in Food Biochemistry? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Advances in Food Biochemistry. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl